Om SPES & datum för samtalsgrupperna

SPES är unika! Vi har en stor erfarenhet och kunskap då alla har mist någon nära som tagit sitt liv. Vi förstår vad drabbade går igenom  och är den enda organisation som faktiskt kan säga att vi vet hur det känns att mista någon som tagit sitt liv!  

Vi är efterlevande som ger stöd till andra efterlevande genom en evidensbeprövad metod baserat på 30 års verksamhet. Vi finns nära och är tillgängliga i nästan hela Sverige. Genom att hjälpa drabbade arbetar vi förebyggande då efterlevande är en riskgrupp. SPES finns i hela landet och är en ideell organisation. Vi är partipolitiskt och religiöst obundna. 

I Uppsala har vi erbjudit samtalsgrupper sedan 2008 och hösten 2017 bildades en krets med egen styrelse. Ni hittar oss på Västra Ågatan 16,  där vi hyr en lokal av studieförbundet Sensus. 

. Vi erbjuder enskilda samtal, samtalsgrupper: för vuxna och för unga vuxna och en Läsa för livet-grupp - en form av biblioterapi där vi utifrån litteratur i olika former samtalar och bearbetar vår förlust Samtalsgrupperna är kostnadsfria, i Läsa för Livet gruppen krävs medlemskap:  . https://spes.se/bli_medlem/ 

I samarbete med Sensus


Datum och tider för samtalsgruppen februari - juni 2020 kl 18 - 20:

3 februari

2 mars

6 april

4 maj

8 juni

Varmt välkomna!

Elisabeth & Kaisa


Samtalsgruppen Unga vuxna 18 - 35 år är f n vilande då vi söker ledare. Deltagare är välkomna till vår andra grupp så länge.